За нас

Бари е основана през 2000 г. в град Пещера. Един от най-известните градове в България с прочута обувна индустрия. Водени от ентусиазма и желанието си да направят жените щастливи собствениците стартират своя бизнес с малък, но много сплотен и опитен екип. 

Благодарение на огромните си усилията в производството на качествени и удобни обувки, както и на своята лоялност и коректност към всички клиенти и партньори, те успяват през годините да надградят и развият своята компания

Вроденото креативно мислене в двете семейства, иновативният подход, техническите и дизайнерски познания, както и дългогодишният опит на две поколения в дизайна и производството, превръща бранда Бари във водещ производител на обувки по световните пазари . 

През годините основателите на компанията са се опитвали да предадат своята страст, опит, креативност и усет на бъдещите поколения, като рецепта за успешен бизнес. 

Вродения усет на основателите на компанията им помага да вземат и единодушното решение да излязат от зоната си на комфорт като бизнес B2B  и да поемат към нови хоризонти – онлайн търговията и преминаването в сектора B2C . 

Така се ражда и идеята за създаване на нов български бранд  – МАТИСА БАРИ  

Ние от МАТИСА БАРИ вярваме , че обувките имат сила да изразяват индивидуалността и стила на всяка жена , независимо от възрастта и. 

Посредством своите модерни обувки , отразяващи последните тенденции в модата – МАТИСА БАРИ предоставя на всяка дама възможността да се почувства уверена , красива и вдъхновена.

МАТИСА БАРИ  е за дами , които имат усет към естествените материали и необходимост от комфорт през целия ден .

МАТИСА БАРИ e за модерната жена, която иска винаги да е една стъпка пред тенденциите, за да ги диктува . 

МАТИСА БАРИ .. с една стъпка напред !!!