Модни тенденции през 2024г

Модни тенденции през 2024г

Светът на модата винаги е в движение, променяйки се и създавайки нови и вълнуващи тенденции, а понякога връщайки се назад и имплементирайки стари идеи, с нов прочит.
В тази статия ще проучим петте най-вълнуващи модни тенденции, които ще диктуват тона в света на модата през 2024 година. Също така в нея ще видите и предложения от нашия богат асортимент от обувки, които перфектно ще допълнят вашата тренди визия.

  • Дантелени топове 

Дантеленият топ, в комбинация със светло сини дънки и модерни кецове създава  интересен и актуален аутфит, подходящ за всякакво събитие. Допълнете със сребърни бижута и лека грим и готово.

  • Леопардовият принт ще е навсякъде тази година

Било то в аксесоарите, дрехите или обувки. Може да го включите в цялостната си визия. Ние ви предлагаме обувки, които няма да останат незабелязани!

  • Червено, червено, червено

Този цвят винаги е на мода и винаги е УАУ, така че, ако искате визията ви да бъде по-изчистена, но все пак да сте в тренда, нашето предложение е да добавите червен акцент с нашето предложение. 

  • Пухени якета 

Предлагаме ви един по-нестандартен аутфит, с който да се чувствате като на червения килим, дори в ежедневието си. Съчетайте сатенена дълга пола, оувърсайз пуловер, пухено яке и перфектния завършек-стилните боти от Matisa Bari. 

  • Тесните дънки отново могат да излязат от гардеробите ви

Последните години, тесните дънки бяха тотално забравени и отхвърлени. Тази година те се завръщат с пълна сила.
Страхотна визия би се получила ако към тях добавите кожено яке, готини аксесоари и разбира се ботуши TIFFANY.

Следете нашия блог, за да получавате още модни съвети. Разберете повече информация за продуктите ни и открийте вдъхновение навсякъде около вас!

Назад към всички статии